Pristesteren sammenligner priser på en rekke tjenester

Velkommen til den fortryllende verdenen til Pristesteren, hvor priser blir kastet i kokegryta, testet som aldrende trollformler og servert til deg som en smakfull suppe av besparelser. Vi er ikke bare et nettsted, vi er magikerne bak kulissene som skaper sammenligninger og tester for å finne de skjulte skattene blant tjenester og produkter. Og det beste av alt? Vår tjeneste er som en trylledrikk for lommeboken din – helt gratis! Våre to tryllestaver, eller grunnpilarer om du vil, er deg som bruker nettsiden vår og kvalitet. Så, ta plass ved vårt digitale trollbord og la oss utføre prissjarmen for deg! 🪄🔮🛍️💰

Vi viser deg alltid det billigste alternativet

Vi sammenligner priser på en rekke tjenester og produkter og vårt mål er at du som forbruker skal spare penger. Samtidig som at pris er vårt viktigste test-kriterie er vi også opptatt av å få frem både positive og negative egenskaper ved de ulike tjenestene vi sammenligner. Vi jobber for at du skal kunne ta det beste valget som passer akkurat deg best – slik at du kan spare både tid og penger.

Pristesteren er en uavhengig aktør, men mottar provisjon fra enkelte av våre samarbeidspartnere. Det er viktig å presisere at vurderingene og testene våre gjøres på selvstendig grunnlag. Les mer om hvordan vi tester og sammenligner.

Bedrift?

Øk synligheten og salget ved å samarbeide med oss.

Selskapets formidling er uten kostnadsrisiko for våre samarbeidspartnere og gir en solid, automatisk og oversiktlig kontroll. Den genererer blant annet økning i salg, av kundemasse, og synliggjør produktene/tjenestene for et betydelig antall brukere. Vår effektive videreformidling er i kraftig vekst blant annet på grunn av vår seriøse og målbevisste profil som når ut til ønskede kundegrupper. Nettsidene har meget god kvalitet på trafikken, blant annet på grunn av en bredspektret optimering.