Billigste kredittkort akkuratt nå

Vi har sammenlignet kredittkort slik at du kan finne det billigste
kredittkortet
. Husk at det billigste kredittkortet ikke nødvendigvis passer best til deg og ditt bruk. Kredittkortene har ulike betingelser og det er stor forskjell på fordelene som er inkludert i kortet.
kredittkort

re:member gold kredittkort

re:member Gold Kredittkort har en av markedets laveste rente, høy kredittgrense og gebyrfri bruk.

Sponset plassering

Lendo

Lendo formidler forbrukslån fra 10 000 kr til 500 000 kr.

kredittkort

Bank Norwegian Visa

Med Bank Norwegian Visa får du både reiseforsikring og dagligvareforsikring inkludert. Kortet har ingen kontantuttaksgebyr i utlandet.
kredittkort

Santander Gebyrfri Visa

Med Santander Gebyrfri Visa har du et 100 % gebyrfritt kort – også på reise i utlandet. Med kortet følger flere gode forsikringer, fordelsprogram og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet kan også brukes sammen med Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay.
kredittkort

Sparebanken Sør Visa

Med kredittkort fra Sparebanken Sør kan du opptjene SAS EuroBonus-poeng på alle kjøp. Du betaler ikke årsavgift og kortet gir deg både lokale og regionale fordeler. Reiseforsikring er inkludert.
kredittkort

Ikano Visa

Med Ikano Visa kredittkort får du 2 % rabatt på dagligvarer hele året, uansett hvilken kjede du velger å handle hos!
kredittkort

Storebrand kredittkort

Med Storebrand kredittkort får du en meget god reise- og avbestillingsforsikring. Kortet har også gebyrfritt minibankuttak i utlandet.
kredittkort

Instapay mastercard

Pleier du å betale ned kredittkortregningen din litt av gangen? Da kan du spare mye på å bytte til Instapay Mastercard.
kredittkort

Handelsbanken Gold kredittkort

Gold kredittkort fra Handelsbanken tilbyr reiseforsikring som inkluderer avbestillingsforsikring. Kortet inkluderer også forsikring for ID-tyveri og egenandelsbeskyttelse for leiebil. Kortet har et årsgebyr på 250kr.
kredittkort

TF Bank Mastercard

TF bank Mastercard tilbyr fordeler på mange områder. Det har flere forsikringer inkludert – blant annet reiseforsikring, samtidig som det er helt gebyrfritt.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i oversikten. Priser og vilkår kan endre seg. Vi anbefaler at du leser gjennom vilkårene hos de respektive selskapene. Effektiv rente er hentet fra Finansportalen.

Slik har vi sammenlignet kredittkort

I Norge finnes det et rikt utvalg av kredittkort. De fleste kortene har mange like vilkår, men det er også mye som skiller de fra hverandre.

I denne testen har vi tatt utgangspunkt i renten på de ulike kredittkortene.

Les gjerne mer om våre testkriterier for utvalget og hvordan vi sammenligner kredittkort.

Slik fungerer det

Sammenlign kredittkort

Trykk "Bestill nå"

Fyll inn søknaden

Motta kortet i posten

Forslag til et kredittkort vi burde ha med i vår pris-sammenligning?

Vil du bli varslet når vi gjør endringer i sammenligningen?

Ofte stilte spørsmål om kredittkort

Det er helt klart trygt å handle med kredittkort på nettet. Finansavtaleloven sikrer deg mot tap fra misbruk av kortet, for eksempel at det trekkes mer enn du har avtalt, skal tilbakebetales av banken (kortutsteder). Loven sier også at du kan rette de samme kravene mot kortutsteder som du kan rette mot butikken. Det vil for eksempel si at du kan ta reklamasjonssaker direkte med banken når butikken ikke ordner opp, eller går konkurs.

De fleste kredittkortene er i dag gebyrfrie eller har veldig lave kostnader. Og ved varekjøp får du opp til 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Med andre ord: passer du på å betale regningen i tide koster det deg ingenting å bruke kredittkort.

Kravene for å få innvilget kredittkort varierer fra bank til bank.

Hvor mye du får i kredittgrense varierer fra bank til bank. Du vil få innvilget en kredittgrense etter bankens kredittvurdering. Banken tar utgangspunkt i din økonomiske situasjon og historie.
Dersom du har fått godkjent din kredittkort-søknad tar det noen dager før du mottar kredittkortet i posten. Dette avhenger av hvilken bank du velger. Som regel tar dette 3-5 dager.

Bankene gjør en helhetsvurdering av økonomien din. Minimumskravene for å få innvilget kredittkort er at du er over 18 år, har en ordnet økonomi og ikke har betalingsanmerkninger. 

I Norge finnes det et rikt utvalg av kredittkort. De fleste kortene har mange like vilkår og produktegenskaper, men det er også mye som skiller de fra hverandre. Les mer om hvordan vi tester og sammenligner kredittkort.

Du finner CVC-koden i feltet med signatur på baksiden av kredittkortet. Det er de 3 siste tallene som skal brukes.

Den effektive renten reflekterer hva lånet fra kredittkortselskapet vil koste deg. Effektiv rente omfatter alle kostnader knyttet til bruk av kredittkortet. Effektiv rente er derfor et godt hjelpemiddel om du vil sammenligne tilbud fra flere aktører. Effektiv rente beregnes på samme måte av alle kredittkortselskaper.

Noe annet du vil spare penger på?