Billigste strømavtaler akkurat nå.

Vi har sammenlignet ulike strømavtaler slik at du kan finne strømavtalen som passer best for deg. Alle strømavtalene har en prisgaranti i over 12 måneder – og ingen bindingstid. Alle strømleverandører har lik spotpris – det er kun påslagene som varierer.

Vibb strøm

Vibb

Vibb tar 0,- i påslag og tilbyr en prisgaranti på hele 3 år. Få en samlet faktura for strøm og nettleie, inkludert fratrekk for strømstøtten.

Istad Web Spot

Istad Web Spot fra Istad Kraft tar 0 kr i månedsgebyr og et lite påslag per kWt. Du får en samlet faktura for strøm og nettleie!

Helgeland Kraft

Webspot fra Helgeland Kraft

Telemark Kraft - Privat/Fritid Spot

Privat/Fritid Spot fra strømselskapet Telemark Kraft.

VEV Spot

VEV Spot fra strømselskapet VEV.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i oversikten. Priser og vilkår kan endre seg. Vi anbefaler at du leser gjennom vilkårene hos de respektive selskapene. Data er hentet fra Forbrukerrådet og strømselskapenes nettsider. Oversikten er basert på strømsone «NO1» – Østlandet.

Slik fungerer det

Sammenlign strømavtaler

Trykk "Bestill nå"

Fyll inn søknaden

Strømselskapet ordner resten

Slik har vi testet strømavtaler

I Norge finnes det et rikt utvalg av strømleverandører. Vi har sammenlignet spotprisavtaler. En spotprisavtale består av kraftprisen og strømselskapets påslag. Historisk sett har spotpris vært den billigste avtaleformen. 

Savner du et strømselskap i vår test? Tips oss!

Ofte stilte spørsmål om strøm

Historisk sett har spotpris vært den billigste avtaleformen.

Med spotpris på strøm følger prisen din spotprisen på kraftbørsen. Prisen på strøm endrer seg gjennom året, og strømregningen din vil variere etter disse svingningene.

Det betyr at du mest sannsynlig betaler en høyere pris for strømmen på vinteren – men betaler mindre for strømmen på sommeren.

Du betaler også et påslag og månedspris i tillegg til selve strømprisen (spotprisen). I tillegg kommer nettleien.

Nettleie er prisen du betaler for å få overført strøm til boligen din. Nettleien betales til strømselskapet som eier og vedlikeholder strømnettet i området der du bor.

Det er enkelt å bytte strømleverandør. Sammenlign de ulike strømavtalene på denne siden og klikk deg videre. Fyll deretter inn informasjon om deg hos det nye strømselskapet – så er du i mål! Det nye strømselskapet ordner resten for deg.

Prisgarantien sier hvor lenge selskapet lover å ikke øke påslaget på strømavtalen.

Vi tar utgangspunkt i Forbrukerrådets oversikt over strømavtaler og viser deg de billigste avtalene.